Политика за домашни любимци

Екипът на бутиков хотел Златна Перла, Слънчев бряг знае, че Вие желаете най-доброто за домашния Ви любимец.

 

Ето защо ние се стараем да предлагаме максимален комфорт и удобство за Вас и за него, като предосавим всички специални условия, за да се чувствате като у дома си.

 

Таксата за домашни любимци за нощувка е 20 лева /на домашен любимец на ден/.

 

Политика за домашни любимци

* Животното трябва да е по-малко от 10 кг. Ако надвишава лимита, моля да предоставите детайлна информация за предишни пътувания, за да може да направим изключение, според индивидуалния случай.

* Животното трябва да бъде напълно обучено и подходящо обезопасено с каишка, за да не безпокои останалите гости на хотела. Домашният Ви любимец трябва да покрива изискванията на местното законодателство.

* Копие на паспорта на животното трябва да бъде предоставено при настаняването.

* Освен в стаята Ви, домашният любимец трябва да бъде на каишка в общите зони.

* Домашният любимец не трябва да се оставя без надзор. Ако имате нужда от допълнителна грижа и продукти за Вашето коте или куче, нашият отдел за връзки с гости е на Ваше разположение, с предварително известие.

* Вие сте отговорни за почистването след Вашия любимец в хотела и около хотела. Всякакви нарушения трябва да бъдат прекратени, за да се гарантира, че останалите гости няма да са обезпокоявани.

* Трябва да се свържете с отдел домакинство, за да ги уведомите за удобно време за почистване на Вашата стая.

* Вие сте отговорни за всички имуществени вреди и/или телесни повреди, произтичащи от домашния Ви любимец.

* Вие сте съгласни да обезщетите и освободите хотела, неговите собственици и персонала от всякаква отговорност за вреди, претърпени в резултат на действия от страна на Вашия домашен любимец.

* Хотелът си запазва правото да начисли по Вашата сметка стойността на несените щети.

* Хотелът си запазва правото да отпрати Вас и домашния ви любимец от сградата на хотела, ако и когато е необходимо, без предварително уведомление.

 

Животни-водачи винаги са приети в нашия хотел